RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Eks-direktør dømt for fyllekjøring

Sist oppdatert:
En kjent eks-direktør i et høyt profilert medieselskap er dømt til 36 dagers ubetinget fengsel etter å ha fyllekjørt med både bil og båt. Han er også fradømt førerkortet.

Eks-direktøren ble stoppet med 1,8 i promille i sin 240 hestekrefters daycruiser på selveste 17. mai i fjor, skriver VG.

Et halvt år senere, den 11. desember i fjor, ble mannen i 50-årene stoppet igjen. Denne gangen i bilen, i 145 km/t og med 0,9 i promille.

Oslo tingrett har nå dømt mannen til 36 dagers ubetingent fengsel. Han er også fratatt førerkortet i to år, i tillegg til at han må betale 60.000 kroner i bot.

Mannen var i en årrekke toppsjef i en av landets mest profilerte selskaper innenfor mediebransjen. I retten mente han at han måtte slippe straff for promillekjøringen fordi han handlet i nødrett.

Han forklarte at det egentlig var hans samboer som kjørte båten, men så begynte det å blåse frisk bris, og hun fikk panikk. Derfor tok eks-direktøren over styringen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere