RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Eks-kjæreste kjemper for livet

Sist oppdatert:
Kvinnen (27) som fredag kveld ble skutt i Brønnøysund kjemper for livet på St. Olavs hospital i Trondheim. - Hun er godt likt av alle, sier en bekjent.

Den unge kvinnen ble skutt med hagle i sitt eget hjem - angivelig av hennes eks-kjæreste (40). Kvinnen skal ha blitt skutt i brystet.

- Tilstanden er meget alvorlig og uavklart. Hun får nå behandling på intensivavdelingen, sier informasjonsleder Marit Kvikne til TV 2 Nettavisen litt før klokken 11.00 lørdag. Ved 15.45 -tida bekrefter Kvikne at kvinnen er ferdig operert.

- Tilstanden er fremdeles meget alvorlig og ustabil, understreker Kvikne.

Kilder i lokalmiljøet forteller til TV 2 Nettavisen av kvinnen slo opp med 40-åringen for kort tid siden. De skal ha vært kjærester og samboere i flere år.

Kvinnen beskrives som svært populær.

- Hun er godt likt av alle og veldig populær. Jeg har aldri hørt noen si noe negativt om henne, sier en person i lokalmiljøet til TV 2 Nettavisen.

40-åringen som mistenkes for å ha skutt henne, har et langt mer frynsete rykte.

- Han har vært i klammeri med politiet en rekke ganger. Rullebladet hans er lengre enn et vondt år, sier en kilde.

Mannen skal blant annet ha vært innblandet i et halgedrama på midten av 80-tallet. Han skal da ha tatt en person som gissel inne i en videobutikk.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere