*Nettavisen* Nyheter.

Eks-typen brøt seg inn

Foto: TV2 Nettavisen (Colourbox)

Kvinnen kom hjem med sin nye kjæreste - der ventet eks-kjæresten, klar til å utøve vold.

20.01.09 10:12

Dette er politiloggen fra Oslo politidistrikt, et lite utdrag av hva polititjenestepersonene har gjort siden i går. Oslo politidistrikt har selv skrevet denne loggen.

Kvinne sparket

TOPPÅSEN: En 31 år gammel kvinne tok med seg en mann hjem. I stua satt kvinnens X-kjæreste. Han hadde tatt seg inn i leiligheten ved å knuse et vindu. Kvinnen ble sparket i ansiktet slik at hun hadde fått en rød stripe. Hun anmelder forholdet. Gjerningsmannen var beruset.

Kjørte uten førerkort

DAL: En 31 år gammel mann ble kl. 00.58 i natt stoppet på Dal ved avkjøringen til Grønmo. Han fikk mangellapp for å kjøre med dårlige dekk på vinterføre, og det viste seg også at mannen ikke hadde gyldig førerkort. Bilen ble tauet inn.

Fest avsluttet av politiet

NEDRE GRÜNERLØKKA: Kl. 01.32 i natt avsluttet politiet et fest på Nedre Grünerløkka. Det kom flere klager fra nabolaget om høy musikk og i nærheten var det et aldershjem. Politiet oppsøkte festen og nedla pålegg om at festen var over og at musikken skalle være avslått. Dette ble imøtekommet, og det ble stille i området.

VIC-klient pågrepet

CHR. MICHELSENS GATE: Kl. 01.50 pågrep politiet en 45 år gammel VIC-klient som kjørte på en stjålet moped og som ikke hadde førerkort for denne typen kjøretøy. Mopeden ble tauet inn og mannen ble kjørt til Sentralarresten i Politihuset.

Mann sparket ned på Grünerløkka

GRÜNERLØKKA: En 60 år gammel mann ble i natt kl. 03.40 sparket ned i nærheten av sitt eget hjem i en leilighet på Grünerløkka. Han hadde tatt seg for egen hånd til sin leilighet, og da ambulansen kom ble han med denne til legevakten. Gjerningsmannen var borte.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.