RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Eks-varaordfører syk av Krekar

Foto: Ole Berthelsen
Sist oppdatert:
Mulla-løftet til Shabana Rehman har fått uventede konsekvenser for en tidligere varaordfører.

- Mulla Krekar og Brynjar Meling gjør meg syk, hevder Øystein Gauslå fra Froland i Aust-Agder overfor Kanal 24. Det har gått så langt at han nå vil sykmelde seg.

Se Shabana Rehmans mulla-løft her (betalbetjeneste)

50-åringen har sittet to perioder i kommunestyret på Froland. I fire år var han varaordfører.

Nå er Gauslå anleggsleder og medeier i et av distriktets største entreprenørfirma. Men han er så opprørt over rettssakene og oppmerksomheten Krekar og Meling får at han føler seg uvel.

Mister futten
- Jeg får en helt merkelig reaksjon. Når de to dukker opp på skjermen, mister jeg helt futten. Denne følelsen varer helt til neste dag og går utover arbeidet, sier Gauslå.

- Jeg blir jo nødt til å sykmelde meg. Når jeg ikke fungerer som jeg skal i samfunnet, så er det jo noen som må betale for det, sier han til Kanal 24.

- Jeg har jobbet siden jeg var 15 og trodde at det vi bygde opp sammen skulle være til felles nytte, sier Gauslå. Men når han ser at advokat Meling stadig saksøker folk, blir han oppgitt.

– Jeg mister helt gnisten, sier han.

Rister på hodet
Brynjar Meling på sin side rister bare på hodet av påstandene. Han mener uttalelsene viser at han har sart sinn og alvorlige helseproblemer.

- Gå til psykiater. Jeg tviler på om en allmennpraktiker kan gi ham en «Meling-medisin», sier Meling til Agderposten. Han hevder det knapt finnes noen andre som har takket nei til så mange TV-oppdrag som ham.

- Jeg er nok ikke så PR-kåt som mange vil ha det til, men av en eller annen merkelig grunn har denne saken et nedslagsfelt som er helt utrolig.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere