RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Eksen krever Lotto-millioner

Sist oppdatert:
Kvinnen vant 9,6 millioner kroner, hevet gevinsten og flyttet fra samboeren. Det ble det bråk av.

Den forsmådde Vestfold-mannen må etter en dom i Tønsberg tingrett trolig slå seg til ro med at ekssamboeren beholder Lotto-gevinsten på 9,6 millioner kroner, skriver avisen Øyene.

Mannen kunne ikke forsone seg med at kvinnen han hadde delt livet med forlot ham og tok med seg millionene. Et halvt år etter at hun løste inn vinnerkupongen krevde han sin andel av gevinsten.

Men det forelå ingen skriftlig samboeravtale, og retten trodde ikke på mannens forklaring om at det var han som finansierte den trygde kvinnens pengespill. Dessuten dreide det seg bare om små beløp, mellom 40 og 80 kroner per uke.

Mannen tapte saken på alle punkter i tingretten, men slapp å dekke saksomkostningene. Hans forsvarer, Christen Nils Agerup, sier dommen kan bli anket.

- Vi synes ikke dette er så opplagt som dommen kan gi inntrykk av, og vurderer en anke. Saken er også prinsipielt viktig. Det handler jo om et par som i praksis har delt alt da de bodde sammen. For øvrig viser saken at man kan stå overfor en høyst usikker situasjon i samboerforhold som ikke er formalisert, sier Agerup til Øyene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere