RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Scanpix)

Ektemannen hardt skadd

Sist oppdatert:
SARPSBORG/OSLO (TV 2 Nettavisen): Den drepte kvinnen (28) var på overnattingsbesøk sammen med fem barn fordi det hadde brent i hennes egen bolig søndag. Kvinnens ektemann er hardt skadd.

Den afrikanske kvinnen overnattet hos venner i en blokkleilighet i Skogbrynet på Kurland i Sarpsborg.

Ifølge flere vitner TV 2 har snakket med, var årsaken til overnattingsbesøket at det hadde brent i leiligheten til kvinnen og hennes familie, som er fra Kongo. Politiet ønsker ikke å kommentere disse opplysningene.

Flere barn til stede
Til stede i leiligheten var det åtte barn.

- Jeg gikk ut på fellesarealet foran blokka på morgenen, og så de åtte barna som virret rundt på plenen. Jeg snakket med kvinnen som bor i leiligheten, og hun sa at en av overnattingsgjestene var død, sier nabo Kate Gjessen til NTB.

Naboer TV 2 har snakket med, forteller at paret som bor i leiligheten, har tre barn, mens paret som var på overnattingsbesøk hadde med seg fem barn. Barna er nå tatt hånd om av barnevernet.

Etterforskes som drap
Det var tirsdag morgen at kvinnen (28) ble funnet drept i leiligheten. Ifølge Sarpsborg Arbeiderblad ble hun funnet med knivsår.

- Vi etterforsker saken som et drap, sier jourhavende Gaute Nilsen ved Østfold politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Han opplyser at ingen personer så langt er pågrepet og siktet for drapet, men at vitner fortløpende blir avhørt i saken.

Ektemannen hardt skadd
I en kjellertrapp i blokka leiligheten ble en 42 år gamle mann funnet hardt skadd, høyst sannsynlig etter et fall fra leiligheten i 2. etasje. Mannen er ifølge NTB den drepte kvinnens ektemann.

Ifølge NTB var det en nabo som var tidlig oppe fordi han skulle på ferie med et tidlig fly, som fant en mann med hodeskader i trappa og kontaktet ambulanse

En annen nabo skal ha hørt bråk i oppgangen til leiligheten der kvinnen ble drept.

Alvorlige hodeskader
Politiet ønsker ikke å si noe om motivet for drapet, og heller ikke hvorvidt de kjenner til hvem gjerningspersonen er. Kripos bistår nå politiet i Østfold i etterforskningen.

- Vi kommer tilbake med mer informasjon når det måtte være nødvendig, sier Nilsen.

Ullevål sykehus opplyser til TV 2 Nettavisen at den 42 år gamle mannen kom inn til sykehuset klokken 8.05 tirsdag morgen. Mannen har pådratt seg alvorlige hode- og bruddskader i det som trolig er en fallskade.

Han er under intensiv behandling, men tilstanden hans er stabil.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere