RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ektemannen i politisamtaler

Foto: Jørgen Berge/TV 2 Nettavisen
Sist oppdatert:
Rahila Iqbals ektemann var senest mandag i samtaler med norsk politi.

- Han var hos oss til samtaler mandag. Hva vi snakket om, vil jeg selvsagt ikke si noe om, sier politiavdelingssjef Finn Abrahamsen i Oslo politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Han legger til at dette er rutinemessige samtaler.

Trolig vil ektemannen bli innkalt til et formelt avhør om kort tid. Politiet har tidligere gjennomført to avhør av Rahila Iqbals 21 år gamle ektemann.

Ektemannen oppholder seg i utlandet fordi han frykter for sitt liv. Han skal ha mottatt flere drapstrusler etter at han anmeldte sin kones familie for æresdrap. Rahila Iqbal mistet livet i en bilulykke i Pakistan 1. juni. Hennes far, morfar og bilens sjåfør ble onsdag varetektsfengslet i Pakistan i nye to uker, mistenkt for forsettlig drap eller sammensvergelse om drap.

Pakistansk politi har via den norske ambassaden i Islamabad bedt om å få foreta et avhør av ektemannen. Norsk politi har stilt seg positive til dette, og invitert etterforskerne om å komme til Norge. Ifølge Finn Abrahamsen har det pakistanske politiet ennå ikke gitt tilbakemelding på om de kommer eller ikke.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere