RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Erik Thime, Avisen Agder

Ektepar døde etter frontkollisjon

Sist oppdatert:
Datteren (12) kritisk skadd etter trafikkulykke i Flekkefjord.

To personer døde lørdag kveld av skadene de pådro seg i trafikkulykken på E39 like utenfor Flekkefjord lørdag formiddag.

Datter (12) kritisk skadd, men stabil
De to omkomne er en 52 år gammel kvinne og hennes 57 år gamle mann. Ekteparet er fra Bergen, og var på vei østover da ulykken skjedde.

- De døde på sykehuset. Politiet fikk meldingen klokken 18.47 lørdag kveld, sier operasjonsleder Per Kristian Klausen i Agder politidistrikt til Nettavisen.

Parets 12 år gamle datter, som også var med i ulykkesbilen, ble fløyet til sykehuset i Kristiansand med kritiske skader.

Sørlandet sykehus opplyser søndag at tilsanden til den 12 år gamle jenta er stabil.

- Hun er fremdeles kritisk skadd, men stabil. Hun er under behandling nå, sier vakthavende kirurg Linn Nymo til Nettavisen.

Kritisk for gutt (5)
I den andre bilen satt en familie på fire fra Mandal.

Den 35 år gammel kvinnen i bilen skal tilsynelatende være uskadd, mens ektemannen (33) har skader i beinet og muligens hjernerystelse.

- Datteren (7) har mindre skader i ansiktet og er stabil, mens tilstanden til sønnen (5) er alvorlig og ustabil, sier Klausen til Nettavisen ved 20.30-tiden lørdag kveld.

Søndag opplyser operasjonsleder ved Agder politidistrikt, Hans Petter Osaland, at ifølge deres siste opplysninger skal gutten fremdeles være kritisk skadd og tilstanden ustabil.

- Forbikjøring
Politiet beskriver ulykken som en front-mot-front-kollisjon.

- Bilen som var vei østover fra Bergen har i et forbikjøringsfelt kjørt forbi en lang kø med biler. På toppen av bakken ble det trangt, og bilen prøvde å tvinge seg inn foran den siste bilen i køen. Det ble for trangt og bilen traff den første bilen i køen og fikk en sleng på seg og føyk rundt. Føreren mistet kontrollen, og dermed kom bilen over i motsatt kjørebane og traff bilen som kom i motgående retning, forklarer Klausen.

Ifølge operasjonsleder var det glatt på veiene som følge av mye regn i området.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere