RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ektepar døde etter grov vold i Haugesund

TO DREPT: Et ektepar døde etter å ha blitt utført vold med en skarp gjenstand. Den ene personen ble erklært død på stedet, den andre ble fraktet til sykehus og erklært død der. ekteparet er av utenlandsk opprinnelse.
TO DREPT: Et ektepar døde etter å ha blitt utført vold med en skarp gjenstand. Den ene personen ble erklært død på stedet, den andre ble fraktet til sykehus og erklært død der. ekteparet er av utenlandsk opprinnelse. Foto: Kjell Bua/NTB Scanpix
Sist oppdatert:
Politiet bekrefter til Nettavisen at deres teori er at det er skjedd et drap og selvdrap.

Klokken 03.05 fikk politiet i Haugaland og Sunnhordland politidistrikt melding om at det skal ha skjedd en alvorlig hendelse i en boligblokk i Haugesund sentrum.

På stedet ble det funnet to stikk-skadde personer. Mannen i 50-årene og kvinnen i 40-årene var et ektepar.

Her kan du tipse Nettavisens journalist på mail, eller ring 02060.

Erklært død på stedet

– En person ble forsøkt gjenopplivet, den andre ble forsøkt fraktet til sykehus, sier stasjonssjef ved Haugesund politistasjon Edgar Mannes på en pressekonferanse lørdag formiddag.

Han bekrefter også politiets hovedteori til Nettavisen.

– Det er viktig ikke å snevre oss inn i ett felt, men hovedteorien er at det er begått et drap og et selvdrap, sier Mannes.

Kvinnen ble erklært død på stedet, mens ektemannen, som ble fraktet bort med alvorlige skader, ble erklært død på sykehuset. Det døde paret er av utenlandsk opprinnelse, og det var også barn til stede da de ble påført skadene.

Det var parets mindreårige barn som varslet politiet.

Får bistand fra Kripos

– Det var to barn av ekteskapet til stede da drapene skjedde. Det ene barnet er mindreårig, og den andre er en voksen.

– Det er ikke grunn til å tro at noen utenforstående har noe med dødsfallet å gjøre. Det er sannsynlig at de døde er påført skadene med en skarp gjenstand. Politiet skal ha funnet gjenstanden som ble brukt til å påføre skadene, forteller Mannes.

Kripos er også på stedet og utfører åstedsarbeid.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere