RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ektepar påkjørt av toget

Sist oppdatert:
Et ektepar ble alvorlig skadd da et tog kjørte inn i bilen de satt i på en planovergang fredag. Mannen prøvde desperat å få bilen vekk fra overgangen.

- Bilen sto fast på planovergangen, og de prøvde å skyve bilen unna. Men de rakk det ikke, og mannen og en kvinnen ble skadd, sier operasjonsleder Ann Kristin Øie ved Sør-Trøndelag politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Ulykken skjedde på Ranheim like nord for Trondheim, om lag klokken 10.15 fredag. Ifølge adressa.no er det et ektepar som er skadd, og de er nå fraktet til St. Olavs Hospital i Trondheim.

Bilen skal ha blitt innesperret mellom to bommer på planovergangen, og ektemannen skal desperat ha forsøkt å heve den ene bommen. Men så kom toget.

- Tog med stor fart
Det var et nordgående tog som traff bilen på planovergangen. Både mannen og kvinnen satt da inne i bilen.

- Toget har hatt stor fart. Hva som var årsaken til ulykken vil den videre etterforskningen vise, sier skadestedsleder Arnt Harald Aaslund til NRK Trøndelag.

All togtrafik i området ble stanset umiddelbart etter ulykken. Trafikken ble gjenopptatt en time senere.

Politiet fikk melding om ulykken klokken 10.25.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere