RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Elektroniske billetter overtar

SL vil som det første selskapet i Oslo og Akershus tilby en gruppe passasjerer å bruke elektroniske billetter allerede fra september i år.

Skoleelevene i Follo blir første gruppe ut. Fra september 2005 vil disse elevene reise kollektivt med det elektroniske kortet Flexus i stedet for dagens pappkort, sier SL i en pressemelding.

- Dette er en viktig milepæl i innføring av elektroniske billetter, sier Runar Hannevold, adm dir i Stor-Oslo Lokaltrafikk.

SL begynner med et utvalg av skoleelevene i Follo. Hvis alt går bra vil vi utvide med andre grupper reisende i Akershus utover i høst.

Når Oslo Sporveier, NSB og det felles elektroniske aregningssystemet blir klart vil en kunne reise med elektroniske kort på alle transportmidlene i Akershus og Oslo.

SL har hatt elektroniske billettmaskiner i alle bussene siden september i fjor. Disse har solgt enkeltbilletter, men ikke registrert elektroniske kort.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere