RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Elev ville angripe med brødkniv

Sist oppdatert:
Med en stor brødkniv fra SFO-kjøkkenet var den 12 år gamle gutten i ferd med å gå løs på en 14 år gammel medelev i storefri.

Kun rask handling fra lærerne ved skolen forhindret det som kunne blitt en tragisk hendelse ved Bjørkelangen skole onsdag ettermiddag. 12-åringen ble avvæpnet like før han rakk fram til den to år eldre medeleven.

– En skremmende episode, som vi tar meget alvorlig, sier rektor Anne Gry Enger til Romerikes Blad.

Det var i storefri onsdag at lekeslossing i skolegården mellom en 10 og 12 år gammel elev utartet. Da en eldre elev blandet seg inn og slo en av guttene hardt i ansiktet, trakk denne seg inn på skolen. Men den unge eleven hadde helt andre tanker enn å gi seg.

12-åringen spaserte inn på SFO-kjøkkenet der han hentet en stor brødkniv. Med kniven i hånd gikk han ut i skolegården. Men en av lærerne fikk slått full alarm og sammen med flere andre lærere avvæpnet de gutten. Det var dramatisk, og kanskje skremmende for mange av de minste som ble vitne, forteller rektor.

Ifølge rektor har de to elevene sagt unnskyld til hverandre og den yngste har forklart at det aldri var meningen å bruke kniven, kun true. Nå skal skolen vurdere om SFO-kjøkkenet skal være låst.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere