RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Elever vurderer å saksøke skole

Elever i to elektromekaniske klasser ved Borgund vidaregåande skole i Ålesund vurderer å gå til søksmål mot skolen for tapt undervisning.

Bakgrunnen er at elevene i desember ble brukt til flyttearbeid i forbindelse med at klassene skiftet verkstedlokaler. Elevene mener de i hele desember hadde minimalt med verkstedundervisning.

Tapt 100 timer
- Vi mener vi har mistet omtrent 100 timer undervisning som følge av at vi er blitt brukt i flyttearbeidet. Vi har prøvd å ta dette opp med skoleledelsen, men når ikke frem. Nå vurderer vi å saksøke skolen. Andre har tidligere nådd frem med langt mindre tap av undervisning, sier elevrepresentant Chris Remøy til Sunnmørsposten.

Tilbyr ekstratimer
Assisterende rektor ved Borgund vidaregåande skole, Arne Tangen, er overrasket over at elevene har kontaktet media. Han innrømmer at elevene har gått glipp av noe undervisning, men mener at de også har lært mye av å delta i flytteprosessen.

Skolen kommer nå til å tilby ekstraundervisning til elevene som føler seg snytt for undervisning – i et forsøk på å komme frem til et kompromiss.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere