RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Elg braste gjennom butikkrute

Sist oppdatert:
En elg som kom brasende inn gjennom butikkvinduet midt i åpningstiden skapte lørdag kaos i Lillehammer sentrum. Inntrengeren ble til slutt bedøvet og avlivet.

- Elgen kom hoppende inn gjennom vinduet på fasaden, forteller daglig leder i barne-klesbutikken Smørøyet, Hanne Karin Ottesen, til TV 2 Nettavisen.

Bedøvelse
Det skjedde rundt klokken halv tolv lørdag. Klokken kvart på to er elgen fremdeles inne i butikken som ligger i Mesnasenteret i Lillehammer sentrum. Ottesen og alle andre som oppholdt seg i området rundt Lilletorget var evakuert. Politi, brannvesen, en ambulanse og Viltnemnda var på stedet.

Først klokken 14.25 ble elgen fjernet.

- Elgen er bedøvet, avlivet og fraktet vekk, opplyser operasjonsleder Hågen Løvseth i Gudbrandsdalen politidistrikt til TV 2 Nettavisen klokken 14.28.

Glad ingen ble skadet
Ottesen priser seg lykkelig over at ingen ble skadet i det overraskende innbruddet. Blant kundene som var i butikken da elgen knuste vinduet, var et par besteforeldre med barn og barnebarn.

- Vi er veldig takknemlige for at det er gått bra med kundene og hun som sto i butikken. Alle kom seg ut uten skader, sier Ottesen.

Elgen har trolig blitt skremt etter å ha løpt rundt midt i sentrum, og braste derfor gjennom et utstillingsvindu og inn i butikken, skriver Dagbladet.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere