*Nettavisen* Nyheter.

En pågrepet i bortføringssaken

BORTFØRT: Politiet undersøker området i nærheten av der to jenter ble bortført av maskerte menn ved Kongsvinger tirsdag ettermiddag. Foto: Audun Braastad (NTB scanpix)

En person er pågrepet i forbindelse med bortføringssaken i Kongsvinger.

12.06.14 10:38

I går kveld ble en av bilene som var etterlyst i forbindelse med bortføringen av to jenter på Kongsvinger funnet. Eier av bilen ble pågrepet og er i politiets varetekt. Somaja Dudaeva, født 2006 og Rajana Dudaeva (t.v) født 2007, ble bortført av maskerte menn da de var på vei hjem fra skolen tirsdag.

Saken fortsetter under bildet.

Klikk på bildet for å forstørre.

Somaja Dudaeva (t.h), født 2006 og Rajana Dudaeva (t.v) født 2007 ble bortført av maskerte menn da de var på vei hjem fra skolen. Foto: PRIVAT/POLITIET

Politiet i Hedmark fikk i går kveld, onsdag 11. juni i 17.30-tiden, melding fra våre kollegaer i Romerike politidistrikt om at de hadde stanset den etterlyste Volvo XC90, BR 50003. Bilen ble stanset på Fjellhamar. Bilen vil i løpet av dagen bli undersøkt av våre kriminalteknikere, skriver Hedmark politidistrikt i en pressemelding.

Les også: Mor og far siktet for bortføring

Les også: To jenter bortført i Kongsvinger

Les også: 74 barn ble bortført fra Norge i fjor

Eier av bilen ble pågrepet samtidig, en mann midt i 30-åra. Mannen er avhørt en gang og han benekter å ha kjennskap til bortføringen av de 2 jentene i Austmarka i Kongsvinger.

-Vi vil ha nytt avhør av ham senere i dag, skriver hedmarkspolitiet i pressemeldingen.

Politiet arbeider videre med å samle inn opplysninger i saken, og så langt er det gjennomført rundt 30 avhør og vi har fått omlag 50 tips og henvendelser fra publikum. Engasjementet fra publikum er til hjelp i etterforskningen vår med å finne ut hvor jentene er.

Nettavisen kommer med mer.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag