RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Én pågrepet og tre skadd på Lerkendal

BLUSS: Til sammen tre personer skal ha fått skader etter at det har blitt avfyrt bluss inne på Lerkendal stadion der Rosenborg og Lillestrøm spilte eliteseriekamp.
BLUSS: Til sammen tre personer skal ha fått skader etter at det har blitt avfyrt bluss inne på Lerkendal stadion der Rosenborg og Lillestrøm spilte eliteseriekamp. Foto: Ned Alley (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Fotballsupportere tok i bruk bluss og røykutstyr. En person til St. Olavs hospital med øyeskader.

Trondheim (NTB): En mann er pågrepet for å ha kastet bluss under eliteseriekampen på Lerkendal stadion i Trondheim mandag.

En person er sendt til St. Olavs hospital med øyeskader fra bluss som ble avfyrt. Fotballsupportere tok i bruk bluss og røykutstyr på Lerkendal stadion under kampen mellom Rosenborg og Lillestrøm mandag kveld.

– En mann er pågrepet og satt i arresten som følge av blusskasting, opplyser operasjonsleder Astrid Metlid i Sør-Trøndelag politidistrikt til NTB.

Til sammen tre personer skal ha fått skader etter at det har blitt avfyrt bluss inne på Lerkendal stadion.

– En person har fått fragmenter på øyet etter avfyrt bluss. Sendt til St. Olavs hospital. To har fått skade på hender/øre, skriver Sør-Trøndelag politidistrikt på Twitter. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere