RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

En Reve-strek i regningen

BI-rektor Torger Reve utsatte sine studenter for virus- og spamfare da han sendte en mail til samtlige studenter torsdag.

Reve unnlot å bruke blindkopi-feltet slik at navn og adresser til de andre mottakerne ble synlige, skriver Økonomisk Rapport.

Hvis du skal sende melding til mange personer samtidig regnes det derfor som god folkeskikk å sette inn adressene i blindkopi-feltet. Da vil mottakeren kun se sin egen adresse.

Tilbakeviser påstander
Mange ønsker ikke at deres e-postadresse skal spres rundt overalt fordi det øker risikoen for å få virus og søppelmeldinger, såkalt spam.

Reve innleder med «Kjære BI-student» og tilbakeviser på det sterkeste påstandene om at BI-studenter er late, ikke kan noe og jukser.

- Dette er udokumenterte påstander fra en ansatt ved skolen. Hans uttalelser representerer ikke Handelshøyskolen BIs syn, skriver Reve i eposten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere