RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

En tredje person siktet

(TV 2)
Sist oppdatert:
Politiet i Harstad siktet mandag ytterligere en person for legemsbeskadigelse med døden til følge etter at den 25 år gamle Kent Inge Robertsen i helgen ble funnet død i Kvæfjord.

Dermed er tre personer siktet i saken.

Den nye siktede er i 30-årene og hjemmehørende i Vesterålen, opplyser politiinspektør Merete Hessen til NTB. Han blir nå etterlyst internt i politiet, men var mandag kveld fortsatt ikke pågrepet.

Drapet skjedde i leiligheten
Tidligere mandag ble en 37-åring varetektsfengslet for en uke for sammen med den etterlyste å ha påført Kent Inge Robertsen skadene han døde av.

- I tillegg vil mistenkte nummer to i saken tirsdag bli fremstilt for fengsling siktet for etterfølgende bistand, sier politiinspektøren. I praksis betyr det at politiet mener han har kjørt den døde til stedet der liket ble funnet.

Selve ugjerningen mener politiet fant sted i leiligheten til 37-åringen som nå er fengslet.

Fengslingsmøte tirsdag
Det blir nytt fengslingsmøte i Trondenes tingrett på tirsdag. Det er uklart om politiet da vil be om fire uker slik man opprinnelig gjorde ved fengslingen mandag. Da ble man imidlertid enig om å akseptere en uke fordi den siktede samtykket i dette.

Politiet sier alle de involverte har kjent hverandre og den nå avdøde, men avviser at saken har noen tilknytning til mc-miljøer.

Hva politiet tror er motivet for mishandlingen vil politiinspektør Hessen ikke kommentere.

Hessen vil heller ikke kommentere om hvor politiet leter etter den etterlyste tredjemann. Selv om han trolig fortsatt er i distriktet, er mannen etterlyst over hele landet.

(NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere