Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Engangsgrillen brant ned huset

Mandal seilforening fikk et ublidt møte med grillsesongen.

Det gode været på sør- og østlandet har virkelig vært gnisten som har fått grillsesongen til å tenne. Det er uheldigvis ikke det eneste som har tatt fyr. Natt til torsdag brant nemlig også seilerhuset til Mandal seilforening. Årsak; engangsgriller i søppelkassen.

- Det brant ganske godt da vi kom til stedet. Etter en og en halv time hadde vi kontroll på flammene, men de hadde tatt mye av veggen og begynt å ta i taket, sier utrykningsleder Sam Ragnar Tronstad til Nettavisen.

Russ meldte seg
Mens brannmannskapene kjempet med flammene kom tre russegutter bort til politiet på stedet. De forklarte at de hadde brukt én av de fem engangsgrillene som lå i søppelkassen, men at de hadde slukket grillen i sjøen før de kastet den.

- Fordi det var fem griller i dunken, er det umulig å si hvem av dem som var årsaken til brannen. Jeg er imidlertid imponert over at guttene kom og sa ifra selv, sier politistasjonssjef Bjart Gabrielsen til fvn.no.

Ikke første gang
Dette er ikke første gang Mandal seilforening får et ublidt møte med grillsesongen.

- For et par år siden hadde noen etterlatt en varm grill på plattingen til seilerhuset slik at det brant hull tvert igjennom. Heldigvis var det regn slik at det ikke tok til å brenne. Så heldige var vi ikke denne gang, sier kasserer Anita Solaas til fvn.no.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!