RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Englevakt i båtkrasj

I stor fart braste ungdommene opp på et skjær i Langesundsbukta i natt.

Den promillemistenkte båtføreren og to yngre jenter var heldige som slapp fra ulykken uten alvorlige skader, mener politiet.

Det ble slått storalarm da båtfolk på overnattingstur meldte fra om at de hadde hørt en båt i voldsom fart og et påfølgende kraftig smell ved Stokkøya utenfor Helgeroa i Vestfold.

En politibåt, Kystvakta og Røde Kors rykket ut kort tid etter meldingen som kom klokka 00.45, og fant en 17 fots båt med 70 hestekrefter som hadde gått på et skjær.

- De hadde utrolig flaks. Bare utformingen på skjæret gjorde at dette gikk bra, sier operasjonsleder Erik Wendelborg ved Vestfold politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Båtføreren ble kort tid etterpå påtruffet uskadd i en annen båt i nærheten. 20-åringen er nå mistenkt for promillekjøring med båt. De to unge jentene som var med i båten klaget over smerter i rygg og nakke, men var tilsynelatende uskadd.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere