RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ennå ikke avhørt

Sist oppdatert:
Den drapssiktede 34-åringen er ennå ikke avhørt om drapet av en kvinne på Hylkje torsdag. Lørdag framstilles han for fengsling.

- Vi arbeider med å finne en forsvarer til ham. Advokaten han har brukt tidligere er fra østlandet og ikke tilgjengelig. På grunn av ferietid her i Bergen har vi hatt litt problemer med å få tak i en forsvarer. Derfor har vi heller ikke kunnet gjennomføre avhør, sier politiinspektør Svein Erik Krogvold til iBergen.no.

Fortsatt sperret
Den drapssiktede mannen har tidligere hatt befatning med politiet, men lovbruddene skal ikke ha vært av alvorlig karakter. Hvilken tilknytning han har til avdøde er ennå ikke klarlagt.

Fortsatt holder politiet stand utenfor boligen til den drepte 37-årige kvinnen i Steinestøvegen i Åsane. En nabo forteller til iBergen.no at eiendommen er sperret av og politiet holder vakt utenfor.

- De holdt på hele kvelden utenfor huset mitt. Sent i går kveld fant de en gjenstand utenfor huset til den drepte, forteller mannen.

Han kjente ikke kvinnen, men sier det aldri har forekommet verken støy eller problemer fra huset de to årene kvinnen og hennes datter har bodd i nabolaget.

Fengslingsmøte lørdag
Politiet ved Arna og Åsane politistasjon er foreløpig svært sparsomme med opplysningene.

- Mannen vil framstilles for varetektsfengsling lørdag, sier politioverbetjent Bjørn Eide.

34-åringen ble arrestert utenfor Spar-butikken noen hundre meter fra drapsplassen torsdag klokken 17.50. Han var da både blodig og beruset, og skal selv ha bedt betjeningen i butikken ringe etter politiet. I Steinestøvegen ble den døde kvinnen funnet. Mannen ble siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge, en siktelse som kan bli utvidet til forsettlig drap.

Det er ikke kjent om mannen erkjenner straffskyld for drapet, eller hva motivet for drapet er.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere