RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Er dette Jesus?

Sist oppdatert:
En optimistisk hermegås har kastet seg på påskens nettfenomen.

«The Great Illinois Corn Flake» er tittelen på en av de særeste auksjonene på eBay på svært lenge. To tenåringssøstre fra Chesapeake

ORIGINALEN: Dette cornflake-flaket, i form av staten Illinois i USA ble lagt fram for salg tidligere i måneden. Det vinnende budet gikk så høyt som 100.000 dollar før auksjonen ble fjernet.

i Virginia kom nemlig over en bit cornflake som i form var svært lik staten Illinois. Dermed var et nytt nettfenomen født. Få dager etter at jentene la cornflake-biten ut for salg hadde prisen nådd rekordhøye 100.000 dollar, en halv million kroner, melder Ananova.

eBay stengte ned auksjonen fordi de har regler mot salg av mat på nettstedet, men ikke før 171.000 personer hadde vært innom auksjonen.

LIK? Dette er staten Illinois, udødeliggjort gjennom frokostblandingen cornflakes.

En nasjon av mais
Og dermed slengte hermegjessene seg på. Hele USA har kastet seg ned i cornflakeboksene, og kommet opp med en hel rekke auksjoner. Har du tjukk lommebok og svak dømmekraft har du muligheten til å sikre deg en rekke stater laget av tørket, presset mais. Felles for auksjonene er bare den bunnløse optimismen.

Optimistisk er også mannen som registrerte nettstedet www.thegreatillinoiscornflake.com, og som nå tilbyr det til salgs for 225.000 dollar, over 1,1 millioner kroner.

Jesus-fjes et must
Men det er ikke bare stater du kan kjøpe. Daves_girl_always prøver å overbevise deg om at hennes cornflake er ansiktet til Jesus, og kaller flaket «et must for samlere av mat som likner et eller annet, og for dem som vil ha noe å snakke om». 100 dollar er minstebud på auksjonen.

Andre brukere mener å se JFKs hode på et cornflake-flak. Auksjonen lover derimot ikke noe svar på drapsgåten.

Den gamle høna og havet
En annen bruker slengte seg på med en kyllingbit formet som en sjøhest. «Perfekt for dere som elsker sjøen. Forresten har kona mi leukemi», skriver brukeren frey3899 i auksjonen.

I kategorien «smårar» rager nok auksjonen «Amazing Weird Turd», eller «utrolig rar bæsj», høyt. For den nette sum av 50.000 dollar kan du sikre deg en stein som nesten ser ut som en bæsj. Selgeren spekulerer optimistisk i om den forsteinede bæsjen er et bevis på at mennesker levde før dinosaurene, eller om det kanskje er et dinosaur-egg.

Uansett lover selgeren at steinen vil gi «timer med moro». For 250.000 kroner kan man vel forlange såpass?

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere