RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Er Oslo-babyen vakrest?

Sist oppdatert:
Østlandsbarna herjer Lanoungen 2008. Gabriel Lorang Maximus Skalstad fra Oslo har i tillegg sin egen fangruppe på Facebook.

(iOslo.no) Helt siden 50-tallet har mødre og fedre sendt inn bilder av sine små til såpeprodusenten. Men det var først i 1995 at konkurransen ble formell, og småbarnsforeldrene er ikke sene med å sende inn bilder. Alle mener de har den søteste ungen.

Se finalistene og stem fram din favoritt ved å trykke på denne lenken!

- Vi har fått inn 12.000 bidrag i år. Det er ganske mye i forhold til de seneste årene, hvor det har ligget på et par tusen, sier produktsjef Erik Aass i Lano til iOslo.no.

Avstemningen avsluttes 30. september og vinneren av konkurransen får bildet sitt på Lano håndskum refill og et digitalt kamera. Men det deiligste for foreldrene er vel at det detter inn en reisesjekk på 20.000 kroner.

Egen fangruppe
15 ansatte i Lilleborg, som eier Lano, har fått gjennom de 12.000 bidragene og bare ett barn fra hvert fylke kommer til finalen.

- Det tar ganske lang tid å se gjennom. Det er forferdelig å måtte droppe alle de andre, sier Aass.

Juryen legger vekt på glimt i øyet og karakter når de skal plukke ut sine fylkesvinnere. Og lille Gabriel Lorang Maximus Skalstad fra Oslo sto langt fram i køen da Gud delte ut sjarm og glimt. Nå har han fått en egen fangruppe på Facebook med 174 medlemmer hvor folk oppfordres til å gå inn på lano.no for å stemme fram lille Gabriel.

Stolte av barna
- Foreldre er jo veldig ivrige og stolte av barna sine, ler Lano-sjefen.

Lano har eksistert siden 1932 og har lang tradisjon med å bruke våre små søtnoser i kampanjer. Bildene har stort vært av babyer med kjempeglis som bader og plasker i et såpehysteri. Lano selger hele åtte millioner enheter med såpeprodukter i Norge i året, opplyser bedriften.

Les flere saker på iOslo.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere