RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ericsson fornyer med CNN

Ericsson forlenger sponsoravtalen med CNN.

Ericsson kommer tilbake som eksklusiv sponsor for kortfilmserien Just Imagine på CNN International for andre året på rad. Fornyelsen kommer etter suksessen med kampanjen i 2007.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Økningen i merkevarebevisstheten for Ericsson har vært på 12 prosent. I tillegg har viktige mål, som at Ericsson assosieres med fornyelse, økt med 22 prosent, og 17 prosent flere sier seg enige i at Ericsson-teknologi gir mobiloperatører mulighet til å tilby avanserte tjenester til kundene.

Nytt i den fornyede sponsoravtalen for flere plattformer er en WAP-komponent på CNN Mobile og streaming av den redaksjonelle "Just Imagine"-serien over Internett-TV-tjenesten Joost, slik at publikum kan se kortfilmene når de ønsker det.

I tillegg vil CNNs annonseavdelings egne kreative produksjonsenhet produsere en serie med reklamefilmer som vil bli lisensiert til Ericsson for bruk i deres egen forretningskommunikasjon.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere