(Avisa Nordland): Erlend Elias Bragstad har gjort seg bemerket i utgaven av Farmen Kjendis som nå ruller på tv-skjermen.

Lørdag skriver flere medier, blant annet Dagbladet, at stylistens lillebror, Erik Sæter (21), er klar for Paradise Hotel. Og der vil han ikke fortelle hvem som er broren hans.

- Mye sinne

- Jeg har ikke noe interesse i at de andre deltakerne skal tenke at broren min er mer kjent enn hva noen av oss kommer til å bli. Det er ikke en planlagt strategi at jeg ikke skal fortelle de andre det, men jeg pleier liksom ikke å nevne ham på den måten uansett, sier han til avisen.

- Vi har til felles at begge har veldig mye sinne. Begge kan være litt «bitchy», sier 21-åringen.

Til avisen sier Erlend Elias at han syns det er tungt å ikke kunne snakke med lillebroren på en stund, særlig etter dramatikken på Farmen Kjendis.

- Hvis han kunne hørt dette, ville jeg sagt: «Fuck deg for at du ikke er hjemme nå som det har stormet som verst rundt meg. Det er lillebror jeg snakker med når det stormer i livet mitt. Du er verdens beste lillebror, og jeg tror du kommer til å få the time of your life», sier han til Dagbladet.

- Guttene rundt lillefingeren

Den andre lokale deltakeren på bildet under er Thea Enoksen (20) fra Stokmarknes, skriver Avisa Nordland.

Enoksen har tidligere gått på Sortland videregående skole, men bor og jobber i Bodø i dag.

Hun jobber i dagligvarebutikk og på et utested i byen, og har bakgrunn fra barbransjen.

– Jeg er ganske flink til å snakke for meg. Å få guttene rundt lillefingeren kan jo føre til at man kommer langt. Jeg er også snill og følsom, selv om jeg ofte kan bli ansett som en bitch, mener hun til Dagbladet.