RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(TV 2 Nettavisen)

Et strålende år for Siv

Sist oppdatert:
- Fremskrittspartiet har uten tvil aldri stått sterkere enn nå, fastslår Siv Jensen. Frp er svært fornøyd med seg selv, og ikke minst partiets kronprinsesse.

2004 var det året da 1. nestformann Siv Jensen spilte hovedrollen i de viktigste sakene, skriver Frp på sin hjemmeside.

- Et strålende år for Siv, jubler partiavisen.

Både Siv Jensen personlig og Frp seiler i medvind. Velgerne mener Fremskrittspartiets nestleder gjør en bedre innsats på Stortinget enn partiformann Carl I. Hagen, og partiet nærmer seg Ap på meningsmålingene.

- Pilene peker i det hele tatt riktig vei ved inngangen til valgåret 2005: rekordmange folkevalgte, ordførere og varaordførere, en erfaren og effektiv stortingsgruppe, en sterk organisasjon, positive medlemstall, god økonomi, lite bråk, økende innflytelse og anerkjennelse, og stabile meningsmålinger på rundt 20 prosent, sier Jensen til Frps nettavis.

Frp voksen
2004 var også året da Fremskrittspartiet viste vilje til å kompromisse og samarbeide for å oppnå innflytelse, ifølge Jensen.

- Det forteller meg at partiet er klart for større oppgaver. Vi i Fremskrittspartiet er endelig blitt voksne, sier hun.

Jensen mener høstens budsjettforlik med regjeringspartiene har skapt et bedre klima og større tillit på ikke-sosialistisk side.

Men nestformannen innser at Frp fortsatt er langt unna regjeringsmakt. Hun tviholder i stedet på at Frp må forhandle fram en fast avtale med en ikke-sosialistisk regjering, noe statsminister Kjell Magne Bondevik (KrF) blankt avviste i sin oppsummering før jul.

Hagen fornøyd
Også Frp-formann Carl I. Hagen er strålende fornøyd når han ønsker Frps medlemmer god jul og godt nyttår.

- Vi har i vår bevegelse aldri hatt et så godt utgangspunkt når vi går inn i et stortingsvalgår, sier Hagen til sine egne.

Han mener budsjettforliket har hatt stor betydning for oppslutningen til partiet.

- Stortingsgruppen har opptrådt ansvarlig og konstruktivt og har mottatt ros og respekt både fra konkurrenter og motstandere samt mange pressekommentatorer, skriver partiformannen i sin jule- og nyttårshilsen.

Hvem gjør den beste jobben på Stortinget?
Carl I. Hagen
Siv Jensen
Ingen av dem

Se resultat

Her er hele julehilsenen til Carl I. Hagen.

Champagne
Frp-ledelsen vil bruke juleferien til «familiære forplikterlser», som Hagen skriver, og til å lade opp batteriene til den lange valgkampen.

- Vi står foran et avgjørende veivalg. Vi risikerer å få en skrekkinngytende rødgrønn smørje etter valget. Det vil jeg gjøre alt for å unngå, varsler Siv Jensen.

Frp-toppen skal feire nyttår i Paris med familie, shopping, kafeer og sprudlende tørr champagne før hun tar fatt på valgkampen i januar.

- Jeg gleder meg veldig. Det blir bånn gass! sier hun.

Les hele intervjuet med Siv Jensen her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere