RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Etterforsker Color Line

Politiet i Kristiansand starter etterforskning av Color Lines skjenkerutiner etter at en 17-åring døde under fylletur til Hirtshals.

- Det er en meget spesiell sak, og jeg vil se nærmere på den, sier politiinspektør Magnus Andreassen ved Agder politidistrikt til Agderposten.

Den 17 år gamle gutten var på fylletur med sin 18 år gamle kamerat skjærtorsdag. Han drakk seg full om bord i Color Lines MS «Christian IV», og druknet i havnebassenget i Hirtshals.

Color Line hevder at 17-åringen ikke ble servert alkohol om bord. 17-åringens 18 år gamle venn hevder derimot overfor Agderposten at de begge fikk kjøpt alkohol om bord.

- Det er helt på det rene at han til Agderposten gir en annen beskrivelse enn Color Line, men vår kontroll baserer seg på systemer, og det er ikke riktig av oss å ta stilling til hva som har skjedd. Vi har ingen kontrollmulighet i internasjonalt farvann, sier rådgiver Siv Torunn Skagestad hos Fylkesmannen til avisen.

- Det blir for lettvint bare å si at dette har skjedd i internasjonalt farvann, sier politiinspektør Andreassen.

- Vi vet jo ikke hvor Color Line åpnet baren eller taxfributikken. Dessuten er dette en ekstraordinær sak med tragisk utfall, og dermed såpass spesiell at vi velger å gå inn i den.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere