RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Etterforsker gjengvoldtekt

Sist oppdatert:
Politiet etterforsker en mulig gjengvoldtekt etter at en politipatrulje kom over en 40 år gammel kvinne bare iført et laken i Oslo onsdag morgen.

- Kvinnen hevder at hun ble med fire-fem somaliere hjem etter en fest og at hun der ble voldtatt. Hun greide deretter å komme seg ut av boligen. Kvinnen ble påtruffet på gata, kun iført et laken, av en politipatrulje, sier operasjonsleder Tor Grøttum ved Oslo politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Grøttum opplyser at eieren av boligen der voldtekten skal ha funnet sted, er pågrepet og siktet for voldtekt. Mannen er en 32 år gammel somalier.

Vaktleder Kjell Pedersen ved Kriminalvakta avviser senere på onsdagen at noen er siktet i saken.

- Kvinnen forklarer at fire-fem menn står bak voldtekten. Vi leter nå etter de andre mennene som skal ha vært i boligen, sier operasjonsleder Grøttum.

Kvinnen ble påtruffet på gata i Claus Borchs vei på Tåsen like over klokken 06 og ble deretter sendt til legesjekk.

- Vi har innbrakt to personer som begge er mistenkte i saken. De er foreløpig ikke siktet. Vi må snakke med fornærmede før vi kan avklare noe mer. Politiet prater med henne nå, sier Pedersen til TV 2 Nettavisen.

Den ene av de pågrepne, eieren av boligen, ble pågrepet på gata på utsiden av boligen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere