RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Illustrasjonsbilde av politibil-
Illustrasjonsbilde av politibil- Foto: Jon Olav Nesvold (NTB scanpix)

Etterforsker mistenkelig dødsfall i Ringsaker

Sist oppdatert:
Politiet etterforsker et mistenkelig dødsfall i Ringsaker i Hedmark.

- Vi har fått bistand fra Kripos ettersom vi ser på dette som et unaturlig dødsfall og ønsker hjelp til å få klarhet i hva dødsårsaken kan være, opplyser lensmannen Terje Krogstad i ringsaker til NTB.

Han sier den døde personen ble funnet utendørs i Ringsaker kommune, men ønsker ikke gå nærmere inn på verken kjønn, alder eller det eksakte stedet der personen ble funnet.

- Vi ønsker ikke å gå ut med kjønn og alder. Vi kjenner ikke vedkommendes identitet ennå, sier lensmannen.

- Vi er fortsatt veldig tidlig i etterforskningsfasen, men driver nå rundspørringer i tillegg til tekniske og taktiske etterforskningsmetoder, sier lensmannen.

Han sier det var en tilfeldig forbipasserende som meldte fra til politiet om den døde personen klokken 16.15 mandag ettermiddag.

- Vi har allerede avhørt flere personer i saken. Alle disse har status som vitner. Ingen andre personer er skadd, sier lensmannen.

Den døde personen vil bli sendt til obduksjon. Håpet er at en foreløpig obduksjonsrapport vil foreligge tirsdag eller onsdag. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere