RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Etterforsker mistenkelig dødsfall

Sist oppdatert:
Politiet har satt i gang etterforskning etter at en finsk mann døde i Sveio.

Mannen ble funnet med store skader i et bolighus i Førde i Sveio, nord for Haugesund. Han døde senere i ambulansen på vei til sykehus, bekrefter politiet overfor Nettavisen.

- Vi har ikke fått bekreftet identiteten hans, men vi har grunn til å tro han er finsk statsborger. Vi holder alle muligheter åpne og etterforsker dette som et mistenkelig dødsfall, sier politiadvokat Sidsel Tunestveit til Nettavisen.

Vet du noe om saken, eller har du bilder? SMS/MMS: TIPS til 1930

Bodde i hytte
Et godt voksent ektepar bor i huset der mannen ble funnet. De kom hjem og fant ham i kjelleren, men skal altså ikke kjenne finnen.

Ifølge Tunestveit bodde avdøde i en utleiehytte rett ved ekteparets hus. Både hytta og huset er nå sperret av, og krimteknikere ankom stedet ved 21.30-tiden mandag.

Hytta der finnen bodde, ligger i et område med flere andre utleiehytter.

Vil ikke si noe
Det var ekteparet selv som meldte fra til politiet om den skadde mannen. Han var påført kuttskader. Om det var disse skadene han døde av, er foreløpig ikke slått fast. Avdøde blir trolig obdusert tirsdag.

- Vi har satt i gang teknisk og taktisk etterforskning. Vi kan ikke si om mannen er utsatt for noe kriminelt, eller hva slags skader han hadde, sa Harald Aase, operasjonsleder i Haugland og Sunnhordland til Nettavisen ved 19-tiden.

Ved 22-tiden mandag ville politiet fremdeles ikke bekrefte skadetype eller om det ligger noe kriminelt bak. Avdøde obduseres trolig tirsdag.

Ingen pågrepet
Ingen er pågrepet i saken, og det er ukjent om det har vært flere personer i huset da politiet kom.

Politiet fikk melding om hendelsen klokka 17.29 mandag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere