*Nettavisen* Nyheter.

Etterforsker mulig bildrap

Politiet i Lenvik var onsdag ikke noe nærmere svaret på hva som skjedde med 63-åring som ble funnet døende langs veien på Gibostad.

Mannen ble funnet fredag ettermiddag, og døde like etterpå. I utgangspunktet trodde politiet at den 63 år gamle mannen døde av naturlige årsaker, men obduksjonsrapporten viste at han døde av store indre skader som følge av støt.

Politiet mener derfor at det er sannsynlig at mannen ble påkjørt, og at sjåføren da stakk fra åstedet. Politiet i Troms satte tirsdag i gang full etterforskning. Onsdag hadde de ikke kommet nærmere hva som skjedde med mannen.

63-åringen fra Gibostad i Troms ble funnet i veikanten 200 meter nord for Shell-stasjonen på Gibostad klokken 16.45 fredag.

- Vi har nå gjennomført en rundspørring og fått inn flere vitneobservasjoner. Det har gitt en del opplysninger om den avdødes bevegelser før hendelsen, sier lensmann Arnold Nilsen ved Lenvik lensmannskontor til TV 2 Nettavisen.

Nilsen ønsker ikke å gå nærmere innpå hva vitner har sett, men bekrefter at politiet ikke har opplysninger som gjør at de kan konstatere hva som skjedde med mannen.

- Vi holder fremdeles alle muligheter åpne, sier han.

- Kan dødsfallet også ha andre forklaringer enn at han ble påkjørt?

- Det er også en mulighet, sier lensmannen.

Politiet er fremdeles svært interessert i personer som har vært i området ved Shell-stasjonen på Gibostad mellom 16.30 og 16.45 sist fredag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.