RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Etterlyser bil etter brutalt ran

Sist oppdatert:
Politiet etterlyser en rød, eldre personbil etter et brutalt ran i en Kiwi-butikk på Lindeberg i Oslo torsdag morgen. Tre maskerte personer truet de ansatte med pistol, kniv og kølle.

Personbilen er observert ved butikken i forbindelse med ranet, og Oslo-politiet ber derfor folk som har sett denne om å ta kontakt.

Bilen som etterlyses er en liten, eldre årsmodell. Den er rød, men blass i fargen.

Truet med pistol
Det var klokken 6.35 torsdag morgen at politiet fikk melding om ranet.

- En som kom for å levere bakervarer til butikken ble overfalt av tre gjerningsmenn. Han ble tvunget inn i butikken hvor det var en ansatt. Begge ble skremt inn på bakrommet, sier operasjonsleder Vidar Hjulstad ved Oslo politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Ranerne var alle mørkkledde og maskerte med finlandshetter.

- Den ene hadde pistol, den andre kniv og den tredje en kølle. Dette ble brukt til å true med, men de ansatte ble ikke skadd, sier Hjulstad.

- Ganske brutale
Gjerningsmennene truet til seg nøklene til safen inne i butikken. Safen har de åpnet, men politiet har ikke oversikt over hvor mye penger de fikk med seg.

Politiet går nå gjennom videotapene fra overvåkningskameraene inne i butikken. Det de har sett så langt viser tre svært så brutale ransmenn i aksjon.

- Ranerne opptrer ganske brutalt. De truer med våpen på en brutal måte, sier politioverbetjent Stein-Erik Olsen ved Stovner politistasjon til TV 2 Nettavisen.

Forsøk nummer to
Det er bare tre dager siden to maskerte menn forsøkte å rane den samme Kiwi-butikken på Lindeberg. Da klarte de ansatte å låse igjen døren, slik at ranerne ikke kom inn i butikken. Politiet tror det er de samme personene som torsdag slo til igjen.

- Det dreier seg om samme tid og samme sted, så vi ser ikke bort fra at dagens ran kan settes i forbindelse med de som har vært der tidligere, sier Olsen.

Ifølge politiet skal alle de tre ranerne være av utenlandsk opprinnelse.

Har du tips i saken? Ring Stovner politistasjon på telefonnummer: 22 66 90 50

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere