RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Etterlyser denne mannen for voldtekt

(Politiet)
Sist oppdatert:
Politiet har fått laget en tegning av en mann på rundt 20 år som de tror er hovedmannen bak voldtekten av ei tenåringsjente i et skogholt på Skedsmokorset 18. februar.

Ved å gå ut med tegningen håper politiet å få tips som kan hjelpe dem å løse saken.

- Vi har allerede fått noen tips, men håper at en offentliggjøring av tegningen vil gi oss flere tips, sier politiadvokat Nicolas Nyhus i Romerike politidistrikt til NTB.

Ifølge Nyhus sjekkes tegningen nå opp mot bilder av kjente voldtektsforbrytere i Romerike politidistrikt og Oslo politidistrikt.

Voldtekten skjedde om kvelden 18. februar. Jenta ble stanset av fem unge menn, bare få meter fra hjemmet sitt. Mennene truet henne inn i et skogholt ved hjelp av kniv. Der ble voldtekten gjennomført.

Det skal ha vært én hovedmann, mens to av de andre guttene hjalp aktivt til. De to siste skal kun ha vært tilskuere. Politiet mener at tre av mennene er av utenlandsk opprinnelse, mens to er beskrevet som etnisk norske.

Tegningen som politiet har laget, forestiller hovedmannen. Han er omtrent 175 centimeter høy, av utenlandsk opprinnelse, muligens fra Midtøsten. Han har svart eller mørkebrunt hår, kraftige og tette øyenbryn, alminnelig kroppsbygning og snakker gebrokkent norsk. Han hadde på seg en mørk strikkelue, en beige parkas med hette og mørke bukser, ifølge Romerike politidistrikt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere