*Nettavisen* Nyheter.

Etterlyser eldre mann etter overfall

Hordalandspolitiet etterlyser en eldre mann med boblejakke etter at en kvinne ble overfalt midt på lyse dagen i et populært friluftsområde i Bergen mandag.

14.04.05 11:06

- Den eldre mannen hadde en grå boblejakke på seg, og etterlyses som vitne, sier politioverbetjent Steinar Myrseth ved Fyllingsdalen politistasjon til TV 2 Nettavisen.

Mannen skal ha gått langs veien som fører ned til friluftsområdet Kyrkjetangen, og skal ha blitt observert av kvinnen i 40-årene da hun kjørte fra stedet etter overfallet.

Syklet i området?
Det var mandag ved 12.30-tiden at en mann i 30-årene overfalt kvinnen bakfra. Kvinnen, som var ute og gikk tur alene, ble forsøkt voldtatt og utsatt for vold.

Gjerningsmannen ble skremt og løp fra stedet da det kom en båt på et vann like i nærheten.

- Vi har vært i kontakt med båtføreren, men vedkommende hadde ikke set noen av dem, sier Myrseth.

Politiet har ennå ikke kommet i kontakt med føreren av en gul lastebil som kvinnen møtte da hun kjørte fra stedet. Føreren ble etterlyst dagen etter overfallet.

- I tillegg ønsker vi å komme i kontakt med en syklist som var i området mellom klokken 12.30 og 13 mandag, sier politioverbetjenten.

Har en del spor
Saken har høy prioritet, og alle andre saker er lagt til side ved Fyllingsdalen politistasjon.

Gjerningsmannen:
Gjerningsmannen politiet jakter på beskrives som ca. 35 år, 180 cm høy, tynn kroppsbygning, smalt ansikt, tre dagers, svart skjegg. Mannen var iført en regnjakke som han hadde snørt igjen, en sort regnbukse og hansker på hendene.

- Vi har vært rundt i alle nabohusene, vi har søkt i terrenget og har fulgt opp tipsene vi har fått inn. Vi har også en del tekniske spor som er til undersøkelse, sier Myrseth til TV 2 Nettavisen.

Har du tips i saken? Ring politiet i Fyllingsdalen på telefonnummer: 55 15 57 50

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag