*Nettavisen* Nyheter.

Etterlyser farlig postraner

Foto: Politiet

Politiet i Oslo etterlyser Marcus Alexander Møller (32) som er siktet for væpnet ran av Lambertseter postkontor torsdag. Politiet mener han er farlig og setter ham i forbindelse med flere andre ran.

26.09.03 15:28

Politiet ber om at Møller melder seg frivillig, og ber om tips som kan føre til pågripelsen av Møller. 32-åringen er siktet for ranet av Lambertseter postkontor, og settes i forbindelse med to andre postran utført i år.

- Dette ranet var så brutalt utført at vi må få satt en stopper for hans virksomhet, sier politiinspektør Terje Kristiansen ved Oslo politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

To personer ble slått ned under ranet av Lambertseter postkontor torsdag formiddag. Væpnet med hagle og iført rød finlandshette, grå strikkegenser og mørk bukse truet raneren til seg penger ved postkontoret.

Raneren stakk fra åstedet i en grønn Audi 80. Ved Nordstrandshallen byttet han til en rød Ford Fiesta som ennå ikke er funnet.

Politiet ønsker ikke å kommentere hvilke bevis de har for at Møller er identisk med mannen som ranet postkontoret på Lambertseter.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.