RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: POLITIET

Etterlyser fire personer

Sist oppdatert:
Politiet etterlyser nå tilsammen fire personer i forbindelse med drapet på Meta Øverli.

Følg denne saken på mobil.

Tips oss: NATIPS til 1984, vaktsjef@nettavisen.no , 21006010

Politiet ønsker kontakt med ytterligere to menn i forbindelse med drapsetterforskningen.

Fra før har politiet gjort det klart at de ønsker å komme i kontakt med to personer som de tror kan ha forbindelse med saken.

Stum
Den ene av mennene ble observert utenfor blokken, der Øverli bodde, dagen før hun ble funnet drept. Han ble da sett ved 18.00- tiden. Før det var han observert samme sted tre uker tidligere.

Han er cirka 35 år gammel, har mørkt brunt stritt hår. Markerte øyenbryn. Han har ingen skjeggvekst i ansiktet. Han blir beskrevet som å være mellom 175-180 centimeter høy. Han har normal kroppsbygging.

Politiet ønsker tips på tlf. 22 66 90 50

Siste gang han ble observert hadde han på seg en slitt olabukse, jakke med rød og blå farge. Han kommer trolig fra Øst-Europa.

Han skal ha båret en lapp der det sto at han var stum, og at han hadde noe å selge. Han skal ha en litt lutet kroppsholdning.

Liten av vekst
Den fjerde mannen politiet er interessert i å komme i kontakt med blir beskrevet som en mann mellom 30 og 40 år. Han skal ha kort mørkt hår, liten av vekst med tett kroppsbygning. Han har utseende som gjør at man tror han kommer fra Pakistan eller Tyrkia. Han ble observert med avdøde torsdag 6. april klokken 16.00 på Furuset senter.

Pose full av 20-kroninger
Tidligere har politiet gått ut med etterlysning av en mann i 25-årsalderen som var lyshudet, og som prøvde å veksle 20 kronersmynter med bussjåføren på Timeexpressen som skulle fra Oslo til Hønefoss klokken 19.00 den samme dagen som man har de siste observasjonene av Meta Øverli.

Kvinne fra Furuset-senteret
Politiet ønsker også å komme i kontakt med en kvinne i 20-årene som kom gående sammen med Meta Øverli dagen før hun ble funnet drept.

De to gikk inn på Furuset-senteret rundt klokken 15.30. Kvinnen hadde rødlig hår oppsatt i en hestehale. Hun hadde på seg en blå jakke, og olabukser.

En video fra overvåkningskameraene på senteret viser at hun bærer på en stor skulderveske med grå farge. I tillegg har hun noen bæreposer med seg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere