RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Etterlyser gråhåret raner

Sist oppdatert:
Politiet etterlyser en gråhåret mann som mistenkes for å stå bak det væpnede ranet av Kiwi-butikken på Kløfta natt til fredag.

Den 26-årige kvinnelige ekspeditøren var i ferd med å stenge forretningen rundt klokka 23.00, da den maskerte mannen dukket opp.

Mannen truet til seg kassabeholdningen med en avsagd hagle, før han bandt kvinnen og stakk fra stedet. Mannen er nærmere 60 år gammel, melder Romerikes Blad. Kvinnen klarte å komme løs og fikk varslet politiet ved 23.40-tiden.

- Selv om gjerningsmannen bar maske, fikk ekspeditøren likevel et glimt av ansiktet hans, opplyser politiførstebetjent Gunnar Høiby ved Ullensaker lensmannskontor til Romerikes Blad.

Den mistenkte er 50 - 60 år, cirka 1,65 høy og gråhåret, snakker østlandsdialekt og er etnisk norsk. Han var iført en beige, lang jakke med snøring i livet, jeans og mørk brune sko, opplyser politiet.

Politiet ber folk som kan ha sett en mann som svarer til beskrivelsen om å melde seg. Bildene fra overvåkningskameraet inne i forretningen blir gjennomgått av politiet i dag.

Omtrent på samme tid torsdag kveld ble en Kiwi-butikk i Arendal ranet .

Fredag formiddag ble Romsdal Fellesbank ranet av to maskerte og bevæpnede ranere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere