Etterlyser hvit bil

Politiet etterlyser en hvit personbil i forbindelse med funnet av en stygt forslått kvinne (48) i Enebakk søndag.

10.07.06 12:13

Lensmannen i Enebakk føler seg rimelig sikker på at kvinnen har blitt utsatt for vold. Men verken avhør av kjæresten til kvinnen, eller en av hans kamerater har brakt politiet nærmere en oppklaring i saken.

Nå etterlyser lensmannen i Enebakk føreren av en hvit bil som sto parkert i nærheten av stedet der kvinnen ble funnet.

- Bilen skal ha stått parkert i et kryss like i nærheten rundt klokken 01.00 søndag morgen. Vi ønsker å komme i kontakt med føreren av denne bilen i tilfelle han har sett noe, sier lensmann Stig Alf Hansen i Enebakk til TV 2 Nettavisen.

Etterlyser vitner
Han er også interessert i å komme i kontakt med personer som har sett bilen.

Kvinnen ble funnet i veikanten tidlig søndag morgen. Da hadde hun fått svært alvorlige skader. Blant annet har hun knekt flere ribbein, punktert en lunge og skader på nyre og lever. Hun blir nå behandlet ved Ullevål universitetssykehus.

Resultatløse avhør
- Søndag avhørte vi kjæresten og kameraten hans, uten at vi kom nærmere en oppklaring. Vi mener skadene hun har fått er så store at de ikke kan stamme fra fall på stedet der hun ble funnet, sier lensmann i Enebakk, Stig Alf Hansen til TV 2 Nettavisen.

På grunn av de store skadene kvinnen har fått, har det ikke vært mulig å avhøre henne foreløpig. Derfor ønsker politiet nå kontakt med personer som kan ha sett noe av betydning natt til søndag.

Kranglet
- Kjæresten og kvinnen forlot puben i Vågsenteret sammen, men har kranglet underveis. Ifølge kjærestens forklaring har de da skilt lag, og har gått hjem hver for seg. Da kjæresten våknet om morgenen, og kvinnen ikke hadde kommet hjem ringte han en kamerat for å kjøre og lete etter henne, sier Hansen.

Kameraten har forklart at man først fant vesken til kvinnen ved Tangen bru, og at man deretter fant kvinnen i en skrent ved siden av veien.

Håper på vitner
- Det vi håper på nå er at noen har sett kvinnen gående alene, eller at noen har annen informasjon som kan hjelpe oss videre i saken. Det er jo lyst, så det burde jo være muligheter for at noen har sett noe, sier Hansen.

Kvinnen hadde på seg mørk jakke med grå striper, en sort veske, en lys blå dongeribukse og lys beige sko lørdag kveld.

Tilstanden for 48-åringen er alvorlig, men stabil. Hun er bevisstløs, og vil ikke bli forsøkt vekket på flere dager.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.