RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Etterlyser hvit og rød bil etter bildrap

Sist oppdatert:
Politiet på Romerike etterlyser en hvit Mercedes-Benz sedan og en rød, nyere personbil som ble observert ved stedet der Marita Ona (26) ble påkjørt og drept søndag morgen.

- Mercedesen ble observert på riksvei 120 vel én kilometer nord for stedet der kvinnen ble påkjørt. Bilen kjørte forbi en annen bil cirka klokken seks på morgenen, sier politioverbetjent Christian Christiansen ved Fet og Rælingen lensmannskontor til TV 2 Nettavisen.

Politiet er ganske sikre på at Skedsmo-kvinnen ble påkjørt et sted mellom klokken 05.50 og 06.00 søndag morgen.

Bilen politiet etterlyser, er en hvit Mercedes-Benz sedan i 190-størrelsen, og etterforskerne er svært interessert å komme i kontakt med føreren av denne bilen. I bilen satt det to personer, og den kjørte i retning av Lillestrøm da den ble observert.

I tillegg etterlyser politiet en rød, nyere personbil som skal ha stått med motoren i gang like ved festlokalet der kvinnen gikk i fra rett før hun ble påkjørt. Bilen ble observert på det aktuelle tidspunktet.

Andre etterlysning
Dermed har politiet etterlyst til sammen tre biler etter at Marita Ona (26) ble kjørt ned og drept ved Åsvang i Ytre Rælingen på Romerike.

- Vi etterlyste en liten, grå personbil, men har tonet dette litt ned. Vi er usikre på klokkeslettet bilen passerte ulykkesstedet, fordi vitner ikke er sikre på når de så den. Men vi er fortsatt interessert å komme i kontakt med føreren, sier Christiansen.

Mange vitneavhør
Mellom 35 og 40 personer er så langt avhørt i saken, både folk som deltok på den samme festen som Marita Ona, men også folk som passerte åstedet søndag morgen.

- Vi har ikke kommet noe nærmere en løsning av saken siden i går. I dag fortsetter vi med avhør av flere personer, samt at vi skal ta noen nye avhør av folk vi allerede har avhørt. Vi skal også gå gjennom det vi fikk ut av gårsdagens rundspørringer i området, sier Christiansen.

Politiet opplyser at 26-åringen var på vei i retning sin egen bopel da hun ble påkjørt.

Sett skadde biler?
Politiet ber folk som kan ha sett noe om å ta kontakt:

- Vi er fortsatt veldig interessert i å snakke med folk som har kjørt på veien umiddelbart før eller umiddelbart etter påkjørselen. Det er også interessant dersom noen har vært i kontakt med skadde biler, sier politioverbetjenten.

Tips? Ring politiet på telefonnummer 63 88 87 60

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere