RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Etterlyser taxi etter skudd-drama

Foto: Arne Lutro (TV 2 Nettavisen)
Sist oppdatert:
BÆRUM (TV 2 Nettavisen): Politiet etterlyser nå en Asker og Bærums-taxi i forbindelse med skudd-dramaet i Bærum, hvor en mann ble livstruende skadd. 28-åringen ble skutt med flere skudd i ryggen på åpen gate.

Etter det TV 2 Nettavisen erfarer skal flere vitner ha opplyst til politiet at de så en eller flere gjerningsmenn sette seg inn i en blå Mercedes med taxi-skilt på taket rett etter at skudd-dramaet hadde skjedd. Den blå C-registrerte taxien er nå etterlyst internt i politiet.

- Det er riktig at vi er på utkikk etter en bå Mercedes. men noen detaljer utover det ønsker jeg foreløpig ikke å gi, sier politiavdelingsjef Olav Brubakk til TV 2 Nettavisen. Han understreker at politiet så langt ikke har pågrepet noen i forbindelse med ugjerningen.

Ventet på offeret
28-åringen ble skutt utenfor Voksenopplæringssenteret på Emma Hjorth ved Sandvika klokka 1215 i dag. Bare få minutter etter at han hadde avsluttet norsk-kurset for i dag. Politiet tror gjerningsmennene kan ha ventet på 28-åringen utenfor læresenteret.

28-åringen kom til Norge fra Afghanistan i november i fjor. Han begynte på norsk-kurs rett før jul, og er ikke tidligere kjent av politiet.

I følge øyenvitner var det en krangel mellom offeret og gjerningsmennene før skuddene falt.

Livstruende skadd
28-åringen er i følge Ullevål Universitetssykehus livstruende skadd, og situasjonen hans skal være ustabil. Han skal ha skuddskader i magen og brystet.

Politiet har laget flere veisperringer og jakter på gjerningsmennene med helikopter.

Etter det TV 2 Nettavisen erfarer kjenner politiet til taxi-sjåførens identitet. De skal allerede ha vært hjemme hos mannen, som er av utenlandsk opprinnelse. Men han var ikke hjemme - mannen svarer heller ikke på sin mobiltelefon.

TV 2 Nettavisen kommer tilbake med mer

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere