Gå til sidens hovedinnhold

Etterlyser to etter overfall

Politiet etterlyser to personer etter overfallet i Søgne i Agder tirsdag. En mann og en kvinne fremstilles for varetektsfengsling i dag.

- De to vil bli framstilt for varetektsfengsling i løpet av dagen, sier politioverbetjent Jan Ove Thorsen ved Søgne og Songdalen lensmannskontor til TV 2 Nettavisen. De siktede er en mann i slutten av 20-årene og en kvinne på 18 år.

I tillegg er politiet på jakt etter ytterligere to personer i forbindelse med angrepet. Den ene av de to er etterlyst internt gjennom politiet, mens politiet ikke kjenner identiteten til mistenkt nummer fire.

Etterlyser vitner
- Vi er interessert i å høre fra eventuelle vitner som kan ha noe å fortelle, sier Thorsen.

To menn ble påført hodeskader og havnet på sykehus i Kristiansand etter det blodige overfallet. Den ene av de to ble utskrevet onsdag. Den andre ble operert i natt. Sykehuset i Kristiansand opplyser torsdag at mannens tilstand er stabil.

Øks og balltre
Bevæpnet med øks, jernstenger, brekkjern og balltre trengte flere gjerningsmenn seg inn i en leilighet og slo løs på de to mennene tirsdag kveld. Den ene mannens stedatter ble vitne til det blodige overfallet.

- Det er en tragedie oppi det hele at den lille jenta våknet da mor løp over til naboene for å rope om hjelp. Hun sto midt oppi det da mor kom tilbake. Hun fikk fort tatt hånd om datteren sin, uttalte lensmann Terje Pedersen ved Søgne og Songdalen lensmannskontor til Fædrelandsvennen etter overfallet.

Reklame

Slik sparte Charlotte 15.000 kroner på billånet

Kommentarer til denne saken