RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Etterlyser to hvite fluktbiler

Sist oppdatert:
Et vitne har tegnet en skisse av to varebiler som politiet i Stavanger nå etterlyser. Flere har sett bilene.

Bilene, som ble sett i området Ullandhaugleitet – Sørmarkbakken ved 08.30-tiden ransmorgenen, kan ha vært brukt som fluktbiler etter at ransbilene ble satt fyr på rett etter ranet.

Et av vitnene som har sett de to bilene, har tegnet en skisse av to varebiler.

- Den ene bilen er en stor hvit eller lys varebil, den andre er en hvit eller lys liten varebil med vinduer bare framme på bilen. Vi ønsker å komme i kontakt med alle som kan ha sett disse bilene, sier politiinspektør Bjørn Andersen til TV 2 Nyhetene.

Politiet har vært sparsomme med opplysninger om fluktruten til ranerne. Etter at ransbilene ble satt fyr på ved Sørmarka kort tid etter ranet, har det vært få spor som forteller noe om hvor ranerne har tatt veien. Politiet betegner observasjonene av de to varebilene som svært interessante, og ønsker nå å komme i kontakt med alle som har vært i området på det aktuelle tidspunktet.

- Alle som har vært i området i tiden etter ranet og som ikke allerede har vært i kontakt med oss, vil vi gjerne snakke med. Personer som kan tidfeste når de var i området, men som ikke kan huske å ha sett noe, vil også kunne gi oss interessante opplysninger, sier Andersen.

Etterforskningen av ranssaken fortsatte i helgen med full styrke. 137 etterforskere jobber nå med saken, noe som er norgesrekord for en enkelt kriminialsak. I tillegg til etterforskningen i Stavanger, jobber en egen gruppe etterforskere på Kripos-hovedkontoret i Oslo med saken. Gruppen skal kartlegge det tunge ransmiljøet på Østlandet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere