*Nettavisen* Nyheter.

Etterlyser to nye vitner

Politiadvokat Iren Johnsen Dahl, Kongsvinger politistasjon Foto: Arild J. Waagbø

Politiet ber to vitner som skal ha sett 18-åringen rett før han ble drept om å melde seg.

KONGSVINGER (Nettavisen): – Vi har fått masse ny informasjon i løpet av dagen. Det har kommet inn tips og nye vitner har meldt seg, så vi har nok å jobbe med, sier politiadvokat Iren Johnsen Dahl ved Hedmark politidistrikt til Nettavisen.

Mandag gikk politiet ut og etterlyste et vitne som skal ha sett 18-åringen i samtale med en annen person ved stedet der han ble funnet drept – i Iduns vei i Kongsvinger. Det vitnet har meldt seg.

LES OGSÅ:- Skulle på fest

Ber vitner ta kontakt
Nå etterlyser Iren Johnsen Dahl to nye vitner - som har uttalt seg til medier, og ber dem kontakte politiet:

– Det ene vitnet skal ha sett avdøde rundt midnattstid i Kongsvinger sentrum ved Snackbaren ved Kongssenteret. Det andre vitnet skal ha observert avdøde ved Brusenteret cirka klokken 20 lørdag kveld.

LES OGSÅ:– Leter etter drapsvåpenet

Politiet mener at gjerningstidspunktet for drapet på 18-åringen er mellom 00.30 og 01.00 natt til søndag. Johnsen Dahl bekrefter overfor Nettavisen at vitner har opplyst at 18-åringen var på vei til en fest i området der han ble funnet drept.

En ikke varslet
Johnsen Dahl sier at politiet er trygg på at de vet hvem den drepte 18-åringen er, men han er ikke identifisert av pårørende og politiet har heller ikke mottatt en foreløpig obduksjonsrapport fra rettsmedisinerne som fastslår den dreptes identitet.

– Det er fortsatt en pårørende vi ennå ikke har fått varslet, sier Johnsen Dahl.

Politiet offentliggjør vanligvis ikke navn på drepte før alle pårørende er orientert om det som har skjedd. Politiet i Kongsvinger har støtte fra Kripos til både taktisk og teknisk etterforskning av drapet.

LES OGSÅ:– Påført betydelige ytre skader

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.