RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Politiet

Etterlyser tre passasjerer

Politiet ønsker å komme i kontakt med tre personer som skal ha sittet i bilen til mannen som ble drept i Trondheim i forrige uke.

Natt til lørdag ble en 46 år gammel norsk statsborger med somalisk opprinnelse skutt og drept i sin egen bil på Heimdal i Trondheim. Drapet var ifølge politiet svært brutalt.

Etterlyser passasjerer
I forbindelse med etterforskningen av drapet i Ringvålveien på Heimdal i Trondheim natt til lørdag ønsker politiet å komme i kontakt med tre personer som trolig har vært passasjerer i avdødes bil, skriver politiet i en pressemelding.

De tre personene skal alle ha tatt seg inn i bilen ved Mix-kiosken i Søndregate i Trondheim sentrum natt til lørdag 23. august i 00.15-tiden. Paret, som satte seg bak i bilen, skal være i alderen 25 til 35 år, og mannen som satte seg foran, skal være rundt 30 år.

Les også: Drapsoffer hadde passasjer

Åpen etterforskning
Politiet ber fortsatt vitner om tips angående bilens bevegelser, og oppfordrer alle som har vært i konktakt med den drepte mannen om å ta kontakt med politiet.

- Det er fortsatt en bred og åpen etterforsking. Vi arbeider med rundspørring, vitneavhør, hundesøk og innhenting og bearbeiding av video-opptak. De kriminaltekniske undersøkelsene av avdødes bil er avsluttet i dag, sier etterforskingsleder Terje Lunde

Les også: Politi sjokkert over drapet

Hyggelig familiefar
Mannen omtales av venner og kjente som en hyggelig familiefar uten fiender. Likevel ble han skutt med mer enn fem skudd i sin bil. Hans hvite Peugot 605, sto parkert i den lite trafikkerte Ringvålveien. Døren til førersetet sto åpen, og mannen ble funnet delvis liggende ut av førerdøren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere