Etterlyser tre personer etter gisseldrama

Politiet i Bergen etterlyser tre menn i forbindelse med at en kvinne ble ranet og holdt som gissel mandag kveld. Politiet håper de tre kan bidra med viktig informasjon.

De tre er ikke mistenkt i saken, opplyser informasjonsleder Trygve Hillestad i Hordaland politidistrikt i en pressemelding tirsdag ettermiddag.

Den ene av de tre mennene gikk nordover fortauet langs Sparebanken Vest i Kaigaten. Han var ikledd en grålig hettegenser og en grålig caps, som muligens hadde en lys logo foran. Denne mannen er kortklippet og har smalt kinnskjegg.

De to andre skal henholdsvis ha stått utenfor og sittet inni en grønn Mercedes som stod på parkeringsplassen mellom Peter Motzfeltsgate og Kaigaten.

Den 36 år gamle kvinnen ble ranet ved 22.30-23-tiden mandag kveld. To menn ranet henne, tok seg inn i bilen hennes og tvang henne til å kjøre fra Bergen sentrum til Åsane og tilbake til sentrum.

Politiet ønsker derfor også kontakt med personer som kan ha sett bilen og/eller hendelser som kan knyttes til bilen denne kvelden/natten.

Opplysninger kan gis til politiet på telefon 55 55 63 00.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.