RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Etterlyst pistolmann pågrepet i Oslo

Politiet i Oslo har pågrepet en mann som var etterlyst for å ha ranet til seg en bil og truet en politipatrulje med skytevåpen 19. september.

Politiet rykket ut til en bygård i Bernt Ankers gate mandag kveld etter klage på støy og mulig prostitusjon.

– En patrulje dro til stedet for å undersøke litt. På stedet påtreffer de en kar de finner grunn til å undersøke. Og han er tilfeldigvis mannen som er etterlyst for pistolranet i september. Vi fikk ham rett i fanget, sier operasjonsleder Finn Belle i Oslo-politiet til NTB mandag kveld.

Den pågrepne mannen oppholder seg ulovlig i Norge og kan regne med å bli sendt ut, ifølge politiet.

Sist politiet traff denne mannen var lørdag 19. september. Politiets utlendingsenhet kontrollerte en mann som ifølge passet var makedonsk statsborger. Under kontrollen la han plutselig på sprang. I Hausmanns gate tok han fram pistol og truet til seg en bil.

En mann i 50-årene fortalte da at han satt i bilen utenfor en butikk og ventet på kona si da den bevæpnede mannen kom stormende, rev opp døra på førersiden og sa at han skulle komme seg ut.

Bilen ble funnet senere samme dag. Store politistyrker søkte etter raneren, men først etter en måned ble han altså pågrepet. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere