RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Etterlyst taxi funnet

Foto: Arne Lutro (TV 2 Nettavisen)
Sist oppdatert:
Taxien som var etterlyst i forbindelse med skudd-dramaet i Bærum er funnet på Sollihøgda i ettermiddag. Politiet etterlyser fire personer som ble sett ved bilen.

Etter at en 28 år gammel mann av afghansk opprinnelse ble skutt i Bærum ved 1215-tiden i dag etterlyste politiet en mørk blå Asker og Bærums taxi. Taxien er nå funnet på en stikkvei ved p-plassen på Sollihøgda i Hole kommune, rett over kommunegrensen til Bærum.

Stakk av i taxi
Flere personer var vitne til det brutale skudd-dramaet utenfor Voksenopplæringssenteret på Emma Hjorth ved Sandvika i Bærum i dag. I følge vitnene ble den 28 år gamle mannen skutt av fire eller fem gjerningsmenn.

28-åringen gikk på norsk-kurs på læresenteret, og hadde akkurat avsluttet siste time ved 12-tiden.

Etter det TV2 Nettavisen erfarer jobber politiet etter en teori om at skudd-dramaet kan være et hevnoppgjør.

Rekognoserte?
TV2 Nettavisen har kjennskap til at det skal være observasjoner av den etterlyste taxien i nærheten av åstedet, flere dager før skudd-dramaet skjedde.

Gjerningsmennene forsvant fra stedet i den mørke blå Mercedesen.

Tilstanden til den 28 år gamle mannen skal i følge Ullevål Universitets sykehus være alvorlig, men stabil.

I følge øyenvitner skal de fire gjerningsmennene ha kranglet høylytt med 28-åringen før skuddene falt.

Jager navngitte menn
- Vi jakter på fire navngitte personer, men ingen er foreløpig pågrepet. Men jeg kan bekrefte at den etterlyste bilen er funnet, og at den er tauet inn av Viking, opplyser politioverbetjent Tom Søreide til TV 2 Nettavisen.

Politiet satte alt tilgjengelig mannskap inn i jakten på de desperate gjerningsmennene i formiddag. Det ble satt opp flere veisperringer, og politihelikopteret ble tatt i bruk i jakten.

- Vitner har sett fire personer forlate bilen på Sollihøgda i etteriddag. Vi er svært interessert i tips fra folk som kan ha sett disse fire. Alle skal være av utenlandsk opprinnelse, sier Søreide.

TV 2 Nettavisen kommer tilbake med mer

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere