RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Få iskald pils - på ett minutt

Sist oppdatert:
Slik gjør du det. Se video.

(iOslo.no) Lille «Cooper Cooler» har akkurat plass til en ølboks. Eller, om du tar bort dekselet i front, en flaske hvitvin. Og løftet er at den lille boksen skal kunne gi deg en iskald pils på ett minutt.

iOslo.no tok utfordringen på strak arm, og inviterte importør Kristian Gøbel til en demonstrasjon. Selve demonstrasjonen skulle egentlig ha funnet sted fredag, men apparatet vi da fikk til låns fungerte ikke. Det nektet rett og slett å la seg skru av.

Andre demonstrasjon var derimot mer av en suksess.

Konseptet er svært enkelt. Du fyller det lille rommet nederst med vann og isbiter, og en pumpe sørger for å la isvannet strømme over boksen eller flaska. Samtidig sørger en roterende arm for at drikkevarene spinner fritt og raskt.

Med en ølboks er du sikret best resultat. Ifølge Gøbel tar det bare ett minutt å få pilsen fra rundt 25 grader ned til en mer frisk 6,5 grad. Setter du igang ekstraprogrammet tar det totalt to minutter å få boksen ned i iskalde én grad.

Da vi testet produktet fikk pilsen, som reklamen lovet, en langt riktigere temperatur. Og eksplosjonen av skum uteble, skuffende nok, selv om ølbaksen faktisk fikk seg en skikkelig rundtur.

Boksen er, selvfølgelig, importert fra USA, og Gøbel håper den blir like allemannseie som brødristeren eller komfyren. Men prisen er ganske stiv. Selv med introduksjonstilbudet koster det 600 kroner å få kald pils, og da er prisen skåret ned fra normale 949. Men iskald bayer er kanskje verdt såpass?

Cooper Cooler er til salgs gjennom nettbutikken drikkeleker.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere