RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Få spor etter voldtekstmann

Sist oppdatert:
Bak et lekestativ, 100 meter hjemmefra, ble den 21 år gamle kvinnen brutalt overfalt og voldtatt klokken 20 torsdag. Foreløpig har ingen vitner meldt seg og politiet har få spor.

Lekeplassen ligger midt i et rolig boligområde på Tøyen. Kvinnen var på vei hjem da det brutale overfallet skjedde. Hun gikk gjennom Sommerfrydhagen, hvor lekeplassen ligger. Hun hørte på musikk og ante trolig fred og ingen fare.

- Vi jobber med saken, men har foreløpig ikke noe nytt å gå etter, sier vaktleder ved Krimvakta i Oslo politidistrikt, Kjell Pedersen, til TV 2 Nettavisen fredag kveld.

Ifølge politiet skal en mann plutselig ha tatt fatt i henne og dratt henne med inn bak et lekestativ. 21-åringen kjempet imot og klarte til slutt å komme seg løs og i sikkerhet. Men ifølge politiet skal mannen likevel ha klart å gjennomføre voldtekten.

En halv time senere klarte kvinnen å varsle en venninne som igjen ringer politiet. Ifølge VG ble hun kort tid senere hentet av en ambulanse og fraktet til legevakten.

Ber vitner melde seg
- Ingen vitner har foreløpig meldt seg. Området ligger i en park og er delvis skjult fra den ene siden. Det går en gangsti gjennom området og denne blir brukt som gjennomgangsåre. Vi håper at dersom noen har sett noe, så vil de melde seg, sier vaktleder Stig Øvrebø ved Krimvakta ved Oslo politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Nybabert
Politiet jobbet fredag formiddag fremdeles med å sikre spor på åstedet. Klærne til 21-åringen skal også gjennomgås av krimteknikere på jakt etter spor fra gjerningsmannen.

Kvinnen har beskrevet voldtektsmannen som utenlandsk utseende og mellom 20 og 35 år. Han er rundt 185 cm høy og har litt mage. Han var iført brun bukse og var nybabert.

TV 2 Nettavisen følger saken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere