RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Facebook tillater ammebilder

Bilder av ammede småbarnsmødre kan bli et vanligere syn på Facebook, etter at selskapet har justert sine egne retningslinjer.
Bilder av ammede småbarnsmødre kan bli et vanligere syn på Facebook, etter at selskapet har justert sine egne retningslinjer. Foto: Frank May (NTB Scanpix)
Nye retningslinjer gjør at nettsamfunnet Facebook nå tillater bilder av ammede småbarnsmødre.

Facebook har fått mye kritikk for «moralistiske» regler, blant annet når det gjelder publisering av bilder med mye hud. Tidligere har bilder av ammede småbarnsmødre blitt fjernet, men dette skal altså tillates fremover. Det vil dog fortsatt være forbudt å publisere bilder av kvinnebryster i de fleste andre sammenhenger.

I de nye retningslinjene er det er lagt ned forbud mot hatytringer og støtting av terrorgrupper. Det er heller ikke tillatt å markere at en har begått en kriminell handling.

Derimot er det lov å ytre seg hvis en mener at en ulovlig handling bør gjøres lovlig. De nye retningslinjene er på om lag 2.500 ord, og utgjør dermed en tekst som er nesten tre ganger så lang som den tidligere versjonen, skriver BBC.

Bilder av ammede småbarnsmødre kan bli et vanligere syn på Facebook, etter at selskapet har justert sine egne retningslinjer

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere